Sapa kat sini suka shopping online? Haaa, ada sesuatu yang aku nak share dengan korang dalam entry ni. Sila scroll untuk dapatkan info. Hee...

Jimatkan Perbelanjaan Anda Bersama Paylesser

9:16 AM Mera Hussain 3 Comments

Sapa kat sini suka shopping online? Haaa, ada sesuatu yang aku nak share dengan korang dalam entry ni. Sila scroll untuk dapatkan info. Heee.

Apa yang aku nak share kali ni adalah cara berbelanja secara online dengan bijak dan jimat. Tambahan dengan kos sara hidup yang semakin tinggi ni kita memang perlu bijak berbelanja . Jangan main beli je. Nanti pokai nangis tepi bucu katil. Hahaha

Hmm.. Macam mana nak jimat berbelanja kalau semua barang memang dah naik harga tambahan dikenakan cas gst lagi sekarang ni?? Takpe.. Korang tak tanya pun aku boleh agak dah soalan ni. Hahaa. Korang tak perlu risau, Paylesser Malaysia boleh tolong selesaikan masalah korang yang kaki shopping online ni. Hehehe.. 

Di Paylesser Malaysia ni mereka menawarkan kupon-kupon yang menarik sehingga penjimatan sebanyak 90% kepada korang. Fuhhh.. Gila banyak!!! 

Apa yang menarik, terdapat lebih dari 100 buah jenama terkenal yang merangkumi fesyen, tempat makan, hotel, tiket penerbangan, produk dan barangan kecantikan dan bermacam-macam lagi yang boleh memberikan korang peluang berbelanja dengan harga yang berpatutan. 

Caranya mudah je. Korang perlu masuk ke website tersebut dan pilih mengikut jenama yang korang mahukan. 
1. Klik website Paylesser.com
2. Klik pada jenama yang diingini.

3. Klik 'get coupon' dan copy kod tersebut.



4. Pilih barangan yang diingini.


5. Masukkan kod tersebut dalam ruangan pengesahan pembelian.



6. Harga selepas diskaun. Dah laa dapat 68% diskaun. Lepastu dapat lagi diskaun RM5 selepas harga diskaun. Berbaloi weyh.

Kalau bukak paylesser ni memang rambang mata. Banyak sangat kupon dan voucher diskaun yang kita boleh dapat. Seperti Lazada...ia menawarkan Lazada voucher yang menarik kepada korang untuk terus berbelanja dengan harga yang lebih berpatutan di Lazada. 

Korang juga boleh dapatkan latest offers dan kupon menarik seperti di spa, tempat makan dan sebagainya di Groupon. Tak perlu dah susah-susah nak tunggu diskaun ke ape.

Dengan adanya cara ni sangat memudahkan korang untuk merasai pengalaman berbelanja dengan lebih baik. Nampaknya, makin berejam lah korang menghadap PC atau phone lepas ni. Hahaha... 

Mudahkan?? Jadi.. Kenapa perlu berbelanja lebih? Paylesser kan ada. Hihi.. 

Hopefully, dengan cara ni dapat membantu korang untuk lebih bijak berbelanja secara online

3 Comment:

YB Shehan said...

Pergh.. menarik. giler xnak kupon gini? jimat banyak!!

qaseh dalia said...

Tq mera nk blnje kak qaseh .. Haha tq for info

mas saari said...

menarik diskaun dia.. nak usha jap!