Haa, sambung lagi entry Sungai Lembing. Hehe Bila korang ke sini jangan lepaskan peluang untuk menginap di Xcape Resort ni. Kenapa aku ...

Boleh Ke Aku Tempuh?

12:49 PM Mera Hussain 1 Comments

Haa, sambung lagi entry Sungai Lembing. Hehe
Bila korang ke sini jangan lepaskan peluang untuk menginap di Xcape Resort ni. Kenapa aku cakap macam ni? Sebab service yang mereka berikan memang terbaik.

Selain tu korang akan enjoy dengan aktiviti-aktiviti yang ada kat sini. Mostly boleh dikatakan memang best!! Banyak gila gambar kitorang sepanjang aktiviti kat sana. Korang tengok je eh. Jangan jeles pulak. Hehehe




Dah macam pergi kem PLKN kan? Haha


Nampak macam mudah semua halangan ni. Tapi nak lepas tu yakin tak yakin je tau boleh lepas. Haaa. Kalau badan sado tapi tak fit pun tak boleh gak. Hahaha..  Aku yang kurus ni pun tak buat semua halangan ni. Bukan apa, takut tapak tangan calar. Abis la nanti. Haaa. *clishe je jawapan. Hahaha

Lepas je selesai buat halangan ni kitorang pergi aktiviti air pulak. Haa yang ni paling semua orang suka. Hee.. Waterbpatk ni kat belakanh resort kitrang jem tak jauh pun. Kat sini pun ada beberapa aktiviti yang kitorang buat.
Stand Up Paddler
Water Slide
Dua kali aku cuba. Tapi tetap tak berjaya jalan atas tali ni. Dua kali jatuh kat tempat yang sama pulak tu. Aku rasa aku jalan dah jauh da. Rupanya sekali jatuh masih tak tenggelam. Boleh bayang tak sedalam mane aku jatuh? Punggung je yang tercelup. Kemain sakan diorang gelakkan aku. Huh!!

Nampak sangat masih belum fit lagi badan aku ni nak tempuh benda-benda ni. Huhu. Apa pun aku enjoy dengan aktiviti yang ad kat sini. Rugi weyh kalau korang datang sini tapi tak buat aktiviti- aktiviti ni semua.

Ada satu lagi aktiviti menarik bila join pakej dengan Xcape Resort ni. Nak tau tunggu next entry. Panjang sangat la. Hehehe..  Stay tuned... 


Photo by: Afiq, Ayue, Razi

1 Comment:

mas saari said...

best².. suka aktiviti camni!