Bulan puasa dah  lama berlalu.. Haa, apa lagi.. saka makan aku datang balik laa. Hihi.. Nak nak bulan Syawal ni pulak ramai yang buat open...

KETCHUP - Makan-Makan Raya Umobile

7:13 PM Mera Hussain 3 Comments

Bulan puasa dah  lama berlalu.. Haa, apa lagi.. saka makan aku datang balik laa. Hihi.. Nak nak bulan Syawal ni pulak ramai yang buat open house sana-sini. Hmm,, makin mengganas laa dia.. baru plan nak mantainkan kekurusan ni. Haihh!

Bertempat di 2 buah kafe sekitar Lembah Klang, event “makan-makan raya” yang dianjurkan oleh U Mobile dengan kerjasama Ketchup telah diadakan di Caffe Bene Sunway Pyramid dan juga Yoshinoya Hanamaru AEON Mall Shah Alam
Tujuan event "makan-makan raya" ni adalah bersempena U Mobile ingin menghargai pelanggan-pelanggannya dimana mereka dapat menikmati keistimewaan di enam F&B yang beri kerjasama iaitu Caffe BeneFish & CoYoshinoya HanamaruSangkaya, dan Sweet Hut dengan hanya menggunakan aplikasi MyUMobile.

Tapi untuk hari tu, kitorang cuma pergi 2 tempat je.  U Mobile telah bergandingan bersama Maven Communication bagi menjayakan event ni.

Makan-makan Raya” kali ni menghidangkan menu yang istimewa dan mempunyai keunikan yang tersendiri sebagai signature kafe tersebut. So, jangan mengarap laa ade lemang , ketupat, dodol bagai kat kafe ni. Takde hokeyy.. Nak tau? Meh scroll. Hehee

Caffee Ben

Caffee Bene menyediakan kopi yang diperbuat daripada biji kopi yang terbaik didunia dimana bagi memastikan setiap mereka yang minum secawan kopi tu sagat bermakna. Gitewww..  Waffles, ice cream pun ade jugak. Hehe


Cappucino
Tiramisu waffle
Rice Cake waffle
Caramel Cinnanom Bread
Garlic Cheese Honey Bread
Ittalian Gelato
All about Bingsu!! 
Yoshinoya Hanamaru

Kat sini aku memang harap perut aku boleh kenyang. sebabnya... korang tengok makanan ni pun tahu dah. hehehehe

Mentai Mayo Kamatama
Spicy Beef Udon
Ontama Curry Udon
Spicy Miso Udon
Tori Dashi Udon
Ontama Beef Bukakke
Salad Udon
Udon mee
Yoshinoya Rice

Event berakhir di Yoshinoya Aeon Mall Shah Alam dalam jam 3.30petang. Nama je "makan-makan raya" kan?? Tapi dia punya menu hipster sangat. Hahaha. *Sesungguhnya perut aku tak berapa nak kenyang pun. sebab tu lepas abis event aku dengan Mar serbu Boat Noodle bantai 10 mangkuk mee! mihmihmih. Thanks pada Kbba, Umobile, team Ketchup dan semua yang terlibat. *senyum sampai telinga. Hee~

Ok, sedikit info untuk korang...

Kempen ini bermula daripada 1 Jun 2016 hingga 31 Julai 2016. Apa yang perlu korang lakukan adalah bayar bil atau Topup dengan menggunakan aplikasi MyUMobile dan korang boleh tebus tawaran hebat serta berpeluang untuk memenangi percutian 3 Hari 2 Malam di Penang.

Jangan lepaskan peluang! Jom lah ramai-ramai sertai kempen ni. Peacee.. ;)

Sape kenal chinese ni angkat kaki. Hehee

3 Comment:

Afiq Halid said...

Gelato di Cafe Bene sedap. Dan di Yoshinoya lak kena dtg lagi sbb nak cuba set nasi yang ada salmon. Hehe

YieN said...

Aduhhh terliurnya tengok makanan2 kat situ :)

PeRdU cINta said...

Wah....alahai...sedap...sedap...sedap..