Haa ingat tak beberapa bulan lepas aku ada update entry mengenai brand F.O.S yang terdapat di Zalora . Disebabkan entry tu aku d...

Dapat Voucher RM100 Dari Zalora!!

12:23 AM Mera Hussain 5 Comments

Haa ingat tak beberapa bulan lepas aku ada update entry mengenai brand F.O.S yang terdapat di Zalora.


Disebabkan entry tu aku dapat voucher percuma bernilai RM100 dari Zalora weyh. Perghhh!! Asyuk gile.. Hahaha..


Tapi voucher ni tak boleh ditebus dengan tunai. Dalam syarat tu pun dah bagitahu voucher ni valid unthk barang yang non-sales market place dan yang ade diskaun. Maka gigih la aku scroll nak cari barang bikan sales. Huhuhu.. 

Dah la masa tu Zalora memang tengah buat sales. Mostly barang dia semua sales. Nak jumpa barang yang tak sales ade jugak tapi banyak cecah RM100 ke atas.

Haa, sebelum tu aku nak cerita sikit kisah disebalik kejadian voucher ni. Huhu.. Sebelum aku beli beg ni aku ade pilih beg lain. Tapi aku tersalah buat payment. Aku tak gunakan voucher ni tapi aku terpilih COD dan alamat yang aku billing tu salah jugak. Hahaha..

Bile aku email untuk batalkan pembelian aku kene masuk FAQ untuk buat pembatalan pembelian. Tapi aku tak faham sangat sampai aku main balas-balas email dengan pihak Zalora. Hahaha.. Lastly aku tak buat pun FAQ tu dan staff dia dah call aku nak buat penghantaran. Baru aku bagitahu yang aku batalkan pembelian tu. 

Nasib baik dia tak marah. Bagus betul staff Zalora nie. Kalau tak habis dah aku viralkan macam kisah FMK. Hahahah.. 

Apa pun semuanya dah settle. Akhirnya last tarikh voucher tu jugak baru aku dapat pilih dan beli terus barang yang aku pilh tu. Huhu... Aku pilih handbag brand Zalora. Nah aku tunjuk!


Bile dah sampai depan mata pun cantik! Tak sia-sia aku gigih cari. Besar sangat tak kecik sangat pun tak. Yang sedang-sedang sajaaa.. Haa giteww. Hehehehe.. Terima kasih Zalora untuk voucher ni. Hehehe..

Emm,, korang kalau nak shopping dengan Zalora mesti gigih macam aku jugak kan. Sebab rambang mata. Tak tau nak pilih ape. Huhuhu

5 Comment:

Husein Rider said...

valid smpai 31/12/2015??? dh hbis expired pun mera

Cikk Mimin said...

seronok !

Emarieys said...

susah hati masuk zalora... nak pilih satu pergi klik banyak nanti...

Mummy Julia said...

Syoknya menyopping! jangan salah lagi tau Mira...

Bella Idura said...

Akak beli kasut, salah size, pulangkan dua satu je sampai. Sedih. Nak complain asyik luoa jer. Esok call la.