Hi Guys! Om buat lagi segmen. Nak tahu Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain. Click Gambar untuk Join Tau!! Pencarian ...

PENCARIAN BLOG TERKEMAS 2015!!

8:45 AM Mera Hussain 10 Comments

Hi Guys! Om buat lagi segmen. Nak tahu Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join Tau!!

Pencarian Blog Terkemas 2015 aku adakan untuk mencari blog yang paling paling sangat kemas. Kemas dan cantik, sedap mata memandang bila jengah belog korang. Sambil sambil tu boleh promote belog korang dan juga blogwalking sesama blogger.


Haaa apa tunggu lagi, jom join. Hadiah adalah rahsia, Goodluck!

10 Comment:

all the best meraaaa.....

Assalamualaikum..salam ukhuwah ,iman blogwalking sini..

jom join GA Iman hadiah Lumayan!!
http://beautifulofiman.blogspot.my/2015/12/giveaway-akhir-tahun-2015-by-beautiful.html

http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

Dari kontest yang sama..good luck ye..:D

Cikk Mimin said...

Fuhh ! Blog hang pun tersenarai pendek. Wish u luck babe.

Sarah lalala said...

http://messarah.blogspot.com/

hi salam singgah!

Diya Hanun said...

Singgah melawat dari segmen yang sama sambil follow sini:D
Baru ada masa blogwalking..hehe
http://fardiyah.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

ukhti ninja said...

Assalamualaikum wbt, bittaufiq wannajah! Ana pun dari contest yang sama ;)

singgah sini jemput ke blog dan follow
thisisme-38.blogspot.com

Goodluck..saya pon dari segmen yg sama..hihi
http://apple-crunchh.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html