Tahniah buat Nana. Memang aku dah jangkakan Nana akan memenangi Gegar Vaganza musim ke-2 ni. Tepat ramalan aku. Hahaha.. Aku memang...

Nana Juara Gegar Vaganza 2015!!

1:46 AM Mera Hussain 3 Comments


Tahniah buat Nana. Memang aku dah jangkakan Nana akan memenangi Gegar Vaganza musim ke-2 ni. Tepat ramalan aku. Hahaha..

Aku memang puas hati dengan keputusan juri sebab pada aku, persembahan nana setiap minggu memang tak pernah mengecewakan. Dia memang layak untuk menjuarai pertandingan ni sebab ke semua lagu yang yang dia dapat setiap minggu dia boleh bawa dengan baik. Tak caya pergo tengok balik gegar vaganza dari episod 1. Huhu

Peserta lain pun tak kurang hebatnya. Achong, Nasier Wahab, Ezad, Haiza dan Faradhia. Aku jangka si Achong boleh dapat naib juara sebab dia punya persembahan malam ni memang "all out" habis. Masa pusingan battle dia dengan Nana pun best kalau nak dibandingkan dengan battle yg lain. Tapi dah rezeki Faradhia.. Takpela kan. Thniah buat Faradhia.

Walau apa pun semua keputusan dah pun dibuat. Tahniah sekali lagi kepada Nana yang berjaya menjadi juara pada tahun ni, . Harap dengan kemenangan ni namanya kembali naik dalam industri muzik tanah air ni.

Tahniah juga kepada para pemenang yang lain. Harap perjuangan mereka tidak sampai disini sahaja. 

3 Comment:

Cik Yanie said...

jemput join segmen simple ^^ http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/12/segmen-saya-nak-menang-topup-by-icy.html

naaisyah S said...

kite pun sama dah agak Nana akan menang. sebab mmg best persembahan dia setiap minggu! :D

kenapa pic muka nana mcm pelik jer....