Wahhh... Batch 2 pemilihan Pencarian Blog Terkemas 2015 dah diumumkan Om lah. Huhu.. Ini adalah senarai pendek blogger yang tersenarai d...

Batch 2- Pemilihan Pencarian Blog Terkemas 2015!

7:57 PM Mera Hussain 6 Comments

Wahhh... Batch 2 pemilihan Pencarian Blog Terkemas 2015 dah diumumkan Om lah. Huhu..

Ini adalah senarai pendek blogger yang tersenarai dalam pemilihan batch kedua. Nampaknya nama aku tak tersenarai. Takpe, bukan rezeki aku. Huhuhu

RRAI NAZILATUL HUSNA  WAWA NIESYA NURFUZIE XECHALOGY IZYAN CINNAMON ITSMELYYA KOXTAU LEYASTORYMORY IAMSHUE APPLECRUNCH PRINCESS SOLEHAHGIRLZ SOTSKIRT SARAHAMRAN FIRAZOLKAPLI BEEHAAZMAN MIMINADAM INIJARIBERTINTA YAYA CENDANA SURIAAMANDA THEPHEAA19 AZWARSYUHADA LISSA SYIQIN BICARA LILY FIEYQA AMIRAH RAIZAH SORFIENA 

Kalau korang perasan ada beberapa nama blogger KBBA yang tersenarai dalam pemilihan yang Om buat ni. Tapi memang layak pun sebab blog diorang memang cantik! Huhuhu

Tahniah kepada 30 blogger yang tersenarai. Tapi Om masih belum umumkan lagi siapa pemenang yang bakal dapat hadiah misteri tu tau. 

Untuk saringan terakhir, Om akan buat pemilihan daripada 30 blogger diatas menjadi "TOP 15 Blog Terkemas 2015". Hadiahnya akan diumumkan esok. Tu pun kalau dia tak sibuk katanya.. Hahaha..

Walaupun aku tak tersenarai tapi aku tetap berdebar nak tahu sapa pemenang bertuah yang dapat hadiah misteri dari Om. Hehehe.. Eeeiii!!! Tak sabar!

6 Comment:

It's ok, just some contest..

fuhhh... makin sengit lerrr

Diya Hanun said...

hehe..tak apa, your blog is still pretty ^_^

Next year cuba lagi tau.. tingkatkan kekemasan blog okay... #muahciked

Anil Wanina said...

Fuhh.. calon-calonnya memang hebat...

ada rezeki yg lain.. manatau lagi besar