Hye....Assalamualaikum.... Korang... cuba korang tengok blog aku ni. Ade kelainan tak?? Sape yang selalu blogwalking mesti perasan sesuat...

Yeay!! Dapat Header Baru!

4:44 PM Mera Hussain 12 Comments

Hye....Assalamualaikum....

Korang... cuba korang tengok blog aku ni. Ade kelainan tak?? Sape yang selalu blogwalking mesti perasan sesuatu... Cuba teka ape? Hehehehe

Tu..... cuba tengok kat atas tu.. Haaa.. nampak tak?? Tu header tu..Cantik kan?? Hahahaha... Perasan je!

Ni semua hasil krativiti si miminadam la. aku memang puas hati. Dia ni banyak sangat dah tolong aku cantikkan blog. Memang berkebolehan. Kalau korang pergi tengok blog mimin ni pun memamg cantik!

Tapi dia suka simpan bakat terpendam dia tu. Meh aku tolong bongkar sikit bakat terpendam yang dia ada. Hahahaha

Selain header tu jugak kalau korang perasan template aku ni pun dah berubah. Tapi masih lagi menggunakan template SEO. Kemas dan tersusun kan? 


Kad ni pun aku buat dari mimin. Aku cuma cakap je ape aku nak. Lepastu dia yang design. Pada aku simple tapi cantik. Tak serabut pun. Heheh.. Kalau nakjugak pergi pm dia laju2. Huhu

Alhamdulillah. Thanks min sebab memahami isi hati kawan mu ini. Hehehe. Aku suka sangat template dan header baru ni..  Aku harap lepas ni lebih bersemangat lah aku nak update entry. Hahaha.. K bye.

12 Comment:

Explorasa said...

Tung ler header baru

YB Shehan said...

Tungler cun.. header terus cun.. hii

mas saari said...

cantik.. secantik orangnya!

Mimi Kyumi said...

phew..cantik header baru..

Miriam Goh said...

Cantik header baru!

xoxo
Miriam
www.miriammerrygoround.com

nmpk kemas :)

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah cantik...yang penting simple...kemas...

aRz MoHa said...

owh dari mimin adam kenalll.....cantik dan kemas

Cikk Mimin said...

Alahh mera, pkai template sdia ada je. Kena banyakkan godeh je. Nway ! Thanks percayakn aku. Evendo delay nak mengedit blog kau ni punyaa laaa lama. Hahaha. Macehehehehehhe.. hai abg arz ! Miss u laa. Hahaha

Cantik...sgt...

AbgferOz said...

simple and smart..

terbaekk :P

Husein Rider said...

nice header.. btw, nak kad satu. hehe