Happy Birthday Meraaaa!!! Eh, birthday semalam laa bukan hari ni... dah lepas sehari dah pun... Hehehee.. Cuba teka nie hari lahir yan...

Terima Kasih Semua..

9:53 PM Mera Hussain 3 Comments

Happy Birthday Meraaaa!!!

Eh, birthday semalam laa bukan hari ni... dah lepas sehari dah pun... Hehehee.. Cuba teka nie hari lahir yang ke berapa untuk aku?? Walaubagaimana pun aku kira, eh masih muda lagi laa. Hahaha

Entry kali ni takde ape pun sebenarnya... Cuma nak ucapkan terima kasih kepada semua yang wish birthday aku dari semalam. Sampai la hari ni masih ade lagi yang wish birthday aku walaupun dah lepas sehari. Huhu terharunye...





Ni sebahagian daripada ucapan-ucapan dari family dan kawan-kawan. Hehee..

Terima kasih lagi sekali aku ucapkan pada korang semua yang wish dan doakan. Terima kasih atas peringatan tarikh bermakna aku nie walaupun aku tahu fb yang bagi reminder birthday aku ni pada korang. Hahaha.. Semoga Allah je yang dapat balas doa-doa kalian. Aamiin. 

Yeayyy!! I'm officialy 23. Hihi..

3 Comment:

Cikk Mimin said...

Yang air tuu x habaq mai skali kaa? Hihi

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah...moga meningkatnya usia...jalan untuk lebih success dunia lebih luas..malahan menjadi yang cemerlang di akhirat...amin..

Sue Izza said...

selamat hari tua heheheh