Haiii... Assalamualaikum,, Hari ni hari pertama untuk bulan November. diharapkan akan jadi hari-hari yang manis untuk aku dalam bulan ni...

Segmen: Join Bloglist Ain bulan Nov - Dis!!!

6:24 PM Mera Hussain 10 Comments

Haiii... Assalamualaikum,,

Hari ni hari pertama untuk bulan November. diharapkan akan jadi hari-hari yang manis untuk aku dalam bulan ni. *cakap ada makna. Hahaha.

Ok lah, tadi scroll punye scroll ternampak ada sorang blogger ni buat segmen. so, terasa nak join lah. mane tah boleh tambah lagi kenalan alam maya ni kan. Selain tu jugak, boleh la tambah followers dan juga pembaca blog. Hehehe.. 


Segmen ni akan berakhir pada 5 November 2015. Rasa macam tak terlambat nak join lagi. Hihiks. Jom mimin adam kita join segmen ni.

10 Comment:

Puan Wawa said...

selamat bersegmen..")

semoga berjaya! :D

Fiefi Ira said...

Salam kenal :)
Kunjungan balas Fiefi di sini..

Selamat bersegmen Mera:)

Cikk Mimin said...

Aip aip kapten. I join jugak. Hihi

Mimi Kyumi said...

Semoga berjaya..Hehehehe

yaya cendana said...

mera...selamat bersegmen...get well soon

Julia Johari said...

rajin adik akak ni join segmen...semoga berjaya dik mera

Ain Zuhairi said...

Terima kasih kerana join segmen Ain :)
Link blog anda sudah disenaraikan di bloglist 2, belah kanan ye.
http://ainpunyeceritalah.blogspot.my/2015/11/list-nama-yang-join-segmen-join.html

ENA said...

Tahniah tersenarai

aeinna Musa said...

Dome follow #274