Aku ni bukan lah seorang penggemar kambing golek ke kambing bakar ke kari kambing ke.. Sebenarya aku tak makan pun ape-ape yang berasaskan ...

Cerita Kambing di Anggerik Mall??

11:03 PM Mera Hussain 6 Comments

Aku ni bukan lah seorang penggemar kambing golek ke kambing bakar ke kari kambing ke.. Sebenarya aku tak makan pun ape-ape yang berasaskan kambing. Hahaha..

Tapi disebabkan semalam aku pergi food review dengan team Kelab Blogger Ben Ashaari kat Cafe Cerita Kambing baru aku tahu yang kambing ni sedap! Meyh usha sikit makanan yang owner Restoran ni hidang untuk kami.





Ini adalah salah sebuah menu yang dihidangkan pada kami semalam iaitu nasi beriyani. sedap wooo! Jilat jari! Hahaha..



Haa, nampak tak ada laksa johor dan mee jawa tu? Confirm-confirm la tau kan owner nie orang Johor. Hehehe




Sebenarnya, restoran ni baru sahaja beroperasi awal tahun ni. Tetapi sambutan sangat menggalakkan setiap hari. Restoran ni menyediakan pelbagai juadah berlaukkan kambing sinonim dengan nama cafenya iaitu Cafe Cerita Kambing.


Untuk pengetahuan korang yang ada perancangan nak buat aqiqah ke, majlis tunang ke, majlis kahwin dan lain-lain lah kan, Chef Zakaria juga menyediakan perkhidmatan katering. Kadar yang dikenakan untuk majlis akikah dalam lingkungan RM1200 je untuk seekor kambing. Dah siap masak ok. Korang tinggal makan je. Hehehe.

Haa, ada info menarik untuk korang ni!! Cuba tengok gambar kat bawah ni.

Kepada pencinta kambing, pencinta makanan semua haa, pakat mai datang bawak mak ayah, anak-anak, kawan-kawan, jiran tertangga, saudara mara, pakcik makcik semua lah meriahkan lagi pesta makanan ni di Anggerik Mall Shah Alam. Jangan lepaskan peluang yang ada...Makan la korang sampai kenyang! Huhuhu

6 Comment:

Yan Ty said...

Yes , xmkn kambing tapi bila rasa semlm mmg sedap dgn masakan Masala nya.

Ye mera, pakcik lee memang suka sangat menu kambin..suka sangat2.

Sue Izza said...

sedapkan yeayyy mera kambing eh meera pun suka kambing hahahha

Linda said...

Baca dari atas sampai bawah.
Yang nampak, PESTA MAKAN!
Wow! Best ni!

Mera makan non stop... Hahaha bukti tu pun dah thu kan...

yanie yusuf said...

memang sedap.. rasanya lengkap..tambahan pula laksa johor memangs edap..