Hye... Assalamualaikum.. Haa,, sape kat sini fans ke follower tegar ke or crush MatLutfi?? Haaa baik ngaku cepat! Hehehe.. MatLutf...

Buku ke-2 keluaran Matlutfi!!

10:47 PM Mera Hussain 3 Comments

Hye... Assalamualaikum..


Haa,, sape kat sini fans ke follower tegar ke or crush MatLutfi?? Haaa baik ngaku cepat! Hehehe..

MatLutfi.... sape yang tak kenal dengan dia ni kan yang famous dengan video-video kelakar dekat youtube. Hehe.. Aku ni dulu suka tengok video dia. Dah la handsome. Ofcourse pujaan ramai gadis kat luar sana termasuk aku. Aww!! K gatai!. Hahaha

Ini yang aku nak bagitahu sebenarnya. Hehe.. Matlutfi bakal keluarkan buku hasil nukilan dia yg kedua ni tak lama lagi tau!!.  Jeng jeng jeng!!! Bila?? Emmm.. mungkin ramai yang dah tahu dan ada yang tak tahu. Tape.. Nak bagitahu jugak. Hehehe

Selepas buku Catatan Matlutfi keluaran pertamanya yang mendapat sambutan ramai pembaca kini Matlutfi bakal keluarkan buku keduanya yang bakal diterbitkan pada 27 November 2015 ni tau. 

Haa,,confirm laris macam goreng pisang panas. Tengok la masa buku pertama dia laris macam mana kan? Haaa... Sampai aku nak beli pun asyik takde je. Puas semua kedai aku serbu. Hahaha

Haa korang yang peminat setia Matlutfi mesti tak sabar nak beli kan. Ofcourse la aku pun tak sabar! Siap dah buat pre order ok untuk dapatkan buku ni. Heheheh

Tahu tak macam mana nak dapatkan buku ni? Korang boleh cari lorongbuku atau hubungi :-

Nuzuliftitah Bin Abdul Hafizz:
Email: lorongbuku@yahoo.com
HP : 017-9018449
Harga buku:
 RM33 - Semenanjung
RM35 - SS

Untuk pengetahuan korang, buku ni limited tau. Yang order dan buat bayaran awal je yang akan dapat buku ni. Hehehee.. Apa lagi?? Jom la support buku anak tempatan! Hehehe

3 Comment:

leya yeolly said...

saya selalu juga tengok video dia. kelakar. heheh

ubai ismail said...

tula, buku first dia lawak gila.. haha buku ni pun nak kena beli nii ^^

Pehhh matluffi dah publish buku baru.. mesti best seller pulak nanti.. nak gi beli lah hari ni. haha