Masih ingat lagi tak fenomena nama diana yang jadi viral kononnya banyak membantu jejaka-jejaka kat luar sana sampaikan ramai wanita kat lua...

Siapa Mira??

12:01 AM Mera Hussain 4 Comments

Masih ingat lagi tak fenomena nama diana yang jadi viral kononnya banyak membantu jejaka-jejaka kat luar sana sampaikan ramai wanita kat luar sana tertanya-tanya siapakah gerangan si diana ni.
Tapi yang peliknya sampai sekarang aku tak tahu siapa gerangan si diana tu. Ada juga yang jadi marah bila tiba-tiba muncul si diana yang tak dikenali. Rupanya kene prank! Hahaha.. Kalau betul tu jumpa mesti dah kena pukul si diana tu. Hahaha.

Kini, fenomena tersebut datang lagi dengan nama mira pulak. Hahaha.. Jadi viral dah mira ni. Bukan mera tau tapi mira. Siapa pulak la si mira ni? Suka-suka hati dia je nak teman laki atau boyfriend orang pergi jalan-jalan. Huh!!!

Hye, saya mira. Salam perkenalan. HAHA
Laaa... Tong gas rupanya! Ingatkan sape lah. Disebabkan mira si tong gas ni ramai yang hantar gambar mira ni pada aku kat whatssap sebab nama aku pun mera. Mera tau bukan mira. Haaa.. Tak pasal-pasal kene prank lagi rupanya! Hahaha.

Harap bini-bini dan girls yang lain tak terkena laa dengan trick dari suami atau boyfriend korang. Hampeh! Hahah

4 Comment:

hahahaha..kesian mera..sabar ye nak..hehehe

Emy Effendi said...

hahaha memang sengal ini macam, kihkih

singgah sini ; 10 Taktik Paling Power

Yana MIB said...

untunglaa nama komsersial...ehh! >_<

Cikk Mimin said...

Hahahhaa. Ngekk punya tong gas