Kalau ada yang tanya pada aku apa jenama  fesyen kegemaran aku, pastinya aku akan terus jawab ‘F.O.S’! Mengapa? Sebabnya aku dah jatuh ci...

F.O.S Jenama Fesyen Terkenal- Zalora

9:29 AM Mera Hussain 4 Comments

Kalau ada yang tanya pada aku apa jenama fesyen kegemaran aku, pastinya aku akan terus jawab ‘F.O.S’! Mengapa?

Sebabnya aku dah jatuh cinta dengan jenama fesyen ini. Jenama fesyen terkenal ni dah jadi pilihan ramai fashionista sebab koleksi yang diketengahkan olehnya. Cuba tengok gambar-gambar ni.

Pakaian wanita 

pakaian lelaki 

Ianya mempunyai sifat yang cukup dinamik, mengikuti perubahan trend semasa dengan melahirkan pelbagai koleksi pakaian terkini untuk lelaki dan wanita bersama pilihan yang cukup meluas. F.O.S ni dah jadi antara jenama fesyen yang terkenal jugak la di Malaysia. aku yakin, mesti ramai pengguna yang suka dengan tren dan pakaian dari FOS ni. Hehehe

Ianya menampilkan koleksi pakaian murah Malaysia yang menjadi kegilaan ramai pencinta fesyen terutamanya dalam kalangan yang lebih muda dan remaja. 

Produk FOS Malaysia ni diperbuat daripada fabrik dan bahan bermutu yang sangat selesa untuk digayakan sepanjang hari walau ke mana sahaja. 


Seiring dengan penggunaan teknologi moden sekarang, industri fesyen dah terima sedikit tempias dengan peluang memasarkan produk mereka menembusi alam maya. tengok lah sekarang, memang banyak online shop. kadang-kadang sampai jadi rambang mata macam kita pergi shopping mall. Huhuhu.

Penggunaan internet yang semakin rancak telah melahirkan idea untuk industri ini tidak lagi bersandarkan ‘brick and mortar store’ semata-mata untuk meluaskan produk fesyen. Selain tu kita juga boleh beli baju FOS online dengan harga yang sangat berpatutan. Tak payah keluarkan belanja yang banyak. 

Ini la yang membuatkan kenapa FOS ni diantara yang menjadi jenama fesyen kegemaran aku! Bukan sahaja trendy tapi senang nak beli. Semuanya ada di Zalora!. Hehehe

4 Comment:

yaya cendana said...

meeraa......yaya pun suka FOS ....kenapa kita sama ni...hihiii

careno said...

FOS ok cuma x kena dgn taste abg lan.. hehehe

FOs baju dia simple.. sesuai untuk org yg simple

Jemput singgah blog Nurfuzie.com
Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1KGive Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000
Dan pencarian Pencarian Bloglist Nurfuzie Dot Com #2

Asyraf said...

Macam-macam fesyen sekarang. Kita pakai bundle ja.