Sedang aku lena tidur tiba-tiba aku tersentak dari tidur sebab terasa ada air menitik laju jatuh ke atas bahu aku. Bila aku buka mata dan m...

Terkejut! Tiba-Tiba Air Menitik Atas Bahu.

5:32 PM Mera Hussain 4 Comments

Sedang aku lena tidur tiba-tiba aku tersentak dari tidur sebab terasa ada air menitik laju jatuh ke atas bahu aku. Bila aku buka mata dan mendongak, chaitt! Air aircond bas ni yang menitis. Bocor rupanya! Habis basah lengan aku!

Bukan main laju lagi menitik.
Pada aku lah kan, sepatutnya perkara-perkara macam ni mereka perlu peka. Tak kisah lah yang liking tu satu ke dua tempat tapi kena repair juga. Andai kata kalau semua seat full and perkara macam ni jadi confirm penumpang tu sampai ke destinasi separuh lengan dia boleh lencun. Ni nasib baik aku duk couple seat sebelah aku takda orang. Haih. Kalau tak lencun jugak separih lengan aku. Tak sampai Shah Alam lagi ni. 

Lepas ni harap semua pihak pengurusan Syarikat Bas Ekspress peka dengan semua masalah-masalah sebegini. Tak kira la kecil mana pun. Err!! Apa pun tak boleh.

4 Comment:

leya yeolly said...

hai akak. saya tag akak http://leyastorymory.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

Hi ... Singgah jenjalan sat ...

Lisa Hlovate said...

kunjungan balas... saya pun pernah kena, tis tis air menitik...

Beeha Azman said...

first time singgah sini.. :)