Hello semua! korang-kirang, pernah dengar tak nama ChocBerry Fitness? Ok, sebenarnye ade benda aku nak bagitahu korang. Tolong baca entry n...

Jom Sihat Dengan ChocBerry Fitness

1:09 PM Mera Hussain 4 Comments

Hello semua! korang-kirang, pernah dengar tak nama ChocBerry Fitness? Ok, sebenarnye ade benda aku nak bagitahu korang. Tolong baca entry ni sampai habis tau. Mana tahu tiba-tiba teruja nak join. Hahahha


ChocBerry Fitness dengan sukacitanya ingin mengumumkan yang kita akan adakan SESI WORKOUT PERCUMA untuk sesiapa yang mahu sihat, cergas dan kuat!

Tarikh: Sabtu, 5 September 2015
Masa: 7-9 pagi
Lokasi: Taman Tasik Shah Alam
(Berdekatan wet world)

Pakaian : Baju Sukan, Kasut Sukan

SIAPA PATUT JOIN?
+ Lelaki dan Perempuan
+ Anda yang bosan workout solo di rumah
+ Dah muak dengan gym training
+ Mahu mula sihatkan diri
+ Mahu mulakan misi #JomKurus

Paling best kerana sesi ini adalah, 100% PERCUMA.

MACAMANA NAK REGISTER ?
SMS/ Call/ WhatsApp ChocBerry Fitness
Coach Saufee-+6016-6632184
Coach Fareed- +6019-2631992

WHY CHOCBERRY FITNESS?
+ Coaches kami adalah profesional
+PERCUMA T-Shirt Ekslusif ChocBerry untuk 5 peserta terawal mendaftar sesi
+ PERCUMA Snek ChocBerry yang healthily delicious!

Jom ramai-ramai register sekarang !
Dan nantikan info lanjut daripada kami esok pagi. Haa esok pagi jangan lupa tau!

Tertarik tak dengan entri kat atas ni? So, to those yang rasa free hujung minggu ni boleh laa sama-sama join. Sambil-sambil tu boleh bawak anak-anak beriadah sekali kan. Tak rugi! Just register and join. Jom nikmati peluang keemasan ni. Bukan senang tau.

Mana tahu balik-balik join ChocBerry Fitness ni terus sado. Heheh

4 Comment:

Salam perkenalan ;)

akak follower google+ awk yg ke 333...ahaks....cantik gak no tu

kalo follower di blog awk pulak akak yg ke 202..ahaks..

bestnya klu dekat cik en nak gi join

Best nie...sambil bersenam berzomba..
jom baca tips kesihatan AM sediakan...
www.alongmisuari.com

ooo ingat nak ajak makan stoberi celup coklat...rupanya kena senaman....bagus gak...nama jer pun dah cukup menarik