Hye korang.. Aku nak bagitahu satu berita best. Mungkin ada yang dah tahu dan mungkin ada yang tak tahu. Yang tak tahu ni nak bagitahu. Tad...

Fun With Animals at Zoomoo Roadshow!

1:22 PM Mera Hussain 0 Comments

Hye korang.. Aku nak bagitahu satu berita best. Mungkin ada yang dah tahu dan mungkin ada yang tak tahu. Yang tak tahu ni nak bagitahu. Tadi aku scroll-scroll facebook ternampak lah satu event best dekat Sunway Pyramid. Haa,, scroll sampai habis tau.


ZooMoo TV akan menjadi tuan rumah siri pameran bergerak di Lembah Klang dan Pulau Pinang bermula hari ini. Siri jelajah ini akan bermula di Sunway Carnival Mall, Pulau Pinang pada hari Sabtu.

Roadshow ini bermula bermula di Sunway Carnival Mall, Penang pada hari Sabtu, Sunway Putra Mall iaitu Sunway Pyramid bermula 24 - 27 September 2015.

Event ini adalah bersempena dengan tayangan perdana Program Lost di Channel Astro 619 pada pukul 5.00petang. 

ZooMoo juga melancarkan kempen kad haiwan dengan kerjasama Sunway Shopping mall dimana pelanggan yang membelanjakan lebih daripada RM50 dalam satu resit di mana-mana kedai dalam shopping mall tersebut boleh menebus satu pek kad haiwan. Dengan kad tersebut korang noleh muat naik app Zoomoo bagi meningkatkan lagi pengalaman penonton.


Pada pamera roadshow ini banyak aktivit-aktiviti menarik yang ada di sini seperti :-

1. Pertunjukan haiwan,
2. Mini petting zoo,
3. Balloon sculpting, 
4. Colouring & art dan craft activities.




Pada kemuncak pameran ini Flash (jurugambar haiwan) bakal bertemu dengan para hadirin yang datang.




Haa, seronok sangat untuk adik-adik yang tengah bercuti tu. Untuk pengetahuan korang, ade limited goodies bag untuk dimenangi. So, apa tunggu lagi, come and joint them! 

0 Comment: