Petang-petang macam ni mesti perut lapar. Rasa nak makan sesuatu je kan. Tengok facebook, instagram, twitter orang dok post gambar makanan ...

D'laila Sup Power Memang Terbaik!!

3:48 PM Mera Hussain 1 Comments

Petang-petang macam ni mesti perut lapar. Rasa nak makan sesuatu je kan. Tengok facebook, instagram, twitter orang dok post gambar makanan je. Haih! Terliuq tekak ni haa. Nak hilang rasa lapar ni, saje la baring-baring bukak photo album. Ah sudah! Ternampak gambar mee udang Kak Laila. Uwwaaargggg!!! Sedapnya!! Mengidam tiba-tiba.

Actually aku nak bagitahu korang satu tempat makan best di Bandar Baru Nilai .Mesti ramai yang tak tahui kedai makan paling sedap dekat situ. MMA Santai Corner.

MMA SANTAI CORNER
Kedai Kak Laila ni memang dah terkenal dengan Mee Udang dia. Actually aku dah rasa mee udang Kak Laila ni masa dekat rumah Abg ben. Memang sedap!! So, last week aku baru berkesempatan pergi ke kedainya dengan Kak Dila. Hehehe.

Macam mana korang tengok dalam gambar macam ni la jugak korang dapat bila order.


Apa yang buat aku suka dengan mee udang Kak Laila ni, Kak Laila menggunakan perencah hasil air tangannya sendiri. Bukan guna perencah-perencah segera yang ada jual dekat kedai tu. Sebab tu la mee udang dia ni istimewa.




Selain tu, banyak lagi menu-menu yang memang best kat tempat dia.  Klik sini

Tentang harga korang jangan risau. Makanan kat kedai Kak Laila sangat ok bagi aku. Dengan kuantiti makanan yang banyak and harga yang diletakkan sangat berbaloi. Kalau tak percaya kena cuba. Sekali datang nak lagi. Hehe

Lupa pulak nak bagitahu alamat. Hehe. Tengok kat bawah ni.

D’LAILA MEE UDANG @ MMA SANTAI CORNER
Jalan BBN 1/1F, Bandar Baru Nilai, 71800
Nilai, Negeri Sembilan
Contact : 017-2253337
Waktu operasi : 5ptg - 12mlm

1 Comment: