Kak, kalau tak ikhlas jangan lah jaga. Ni akak cakap anak dia macam ni akak ingat ni anak patung ke? Mak dia 9bulan penat mengandungkan dia ...

Kalau Tak Ikhlas Jangan Jaga

1:12 PM Mera Hussain 2 Comments

Kak, kalau tak ikhlas jangan lah jaga. Ni akak cakap anak dia macam ni akak ingat ni anak patung ke? Mak dia 9bulan penat mengandungkan dia akak boleh cakap and hina anak dia macam ni. Mak dia dengar pun sedih. Normal la budak keci, baby macam ni. Kalau dah rasa susah sangat jangan lah jaga.

J

Aku ada anak buah and anak buah aku pun kakak2 aku hantar dekat pengasuh. Banyak kes dera, budak tersesak susu and macam-macam dah jadi sekarang.  Aku bukan nak memburukkan nama taska or pengasuh, cuma orang kata better safe than sorry right. 

So, to mom out there please beware and take noted. Jangan sampai anak korang diperlakukan macam ni. Siapa yang tak sayang anak....

2 Comment:

faziera193 said...

Memang mintak penampar kalau anak iera kena macam ni..eii geram pulak kan!

boleh saman jer nih...mana ada budak datang taska siap mandi......kalau nak siap semua baik tak yah hantar taska...memang betul bagai tajuk entry...kalau tak ikhlas jangan jaga....