Sejak beberapa hari ni aku terpanggil untuk update entry mengenai anak-anak walaupun hakikatnya aku belum kahwin and tak ada anak tapi aku a...

Jangan Lalai! Kang hapah tak dapat.

12:59 AM Mera Hussain 2 Comments

Sejak beberapa hari ni aku terpanggil untuk update entry mengenai anak-anak walaupun hakikatnya aku belum kahwin and tak ada anak tapi aku aware kot dengan isu-isu kanak-kanak ni. Sebab aku ada 4 org anak buah yang comel macam aku. Tolong jangan muntah hijau. Hahahaha

Kesimpulannya, kalau pergi beli-belah ke jalan-jalan kat taman ke atau kat mana saje jangan pernah lekang sesaat pun mata kita dekat anak. Ada yang terlalu leka sampai anak kene tarik dengam orang pun tak perasan. Kalau berjalan dalam khalayak ramai mana anak yang umur baru 3,4 tahun tu selagi boleh dukung cuba lah dukung. Kalau anak ramai kawal mereka dengan baik.  Harap-harap Allah lindungi dan hindari keluarga aku daripada semua ni.


2 Comment:

firzz duka said...

Bahaya sekarang ni..kena hati-hati selalu...

sebab tu jarang bawak anak2 gi mall dan keluar...dan anak2 akak pun memang kurang berminat keluar rumah.....