It's been a long time we're not be like this after nenek passed away. 15hb Aug 2015 alhamdulillah Allah bagi rezeki kita berkumpul l...

Hj. Razak's Generation. 😍

11:55 PM Mera Hussain 0 Comments

It's been a long time we're not be like this after nenek passed away. 15hb Aug 2015 alhamdulillah Allah bagi rezeki kita berkumpul lagi beramai-ramai macam nie even ramai lagi yang takde dlm nie. takpe lah. Belum rezeki nak berkumpul lagi . InsyaaAllah rumah mak long nanti kita satukan keluarga hj. Razak. 😍😍

Nie laa waris2 Hj. Razak & Hjh. Jariah. Hehehe


After balik dari rumah pakcik we all plan nak ke pantai remis. Disebabkan semua tak pernah pergi we all tanya pakcik jalan nak ke sana. Bila pakcik tunjuk direction semua assume macam dekat. Bila dah pergi hmm sejam jugak perjalanan. Hihi

Bila dah sampai, seriously nampak cntik sangat pemandangan dia. Good environment, good surrounding, memang tenang kalau datang. Even air dia keruh tapi deruan pukulan ombak yang kuat terasa ketenangannya.

So, ape lagi we all selfie je lah kejanya. Sampaikan pict gallery for today around 1++ pcs. Hahaha..  

Nah, akk belanja sikit gamba pegi pantai remis.





Tempat nie dekat selangor, dekat denga jeram. Kalau dah sampai sini dah boleh laa pegi makan ikan bakar dekat jeram. Famous woooo. Thats all. Hihihi


0 Comment: