Ameyra Beauty Skincare | Hari ni aku nak share satu produk skincare yang bagus jugak untuk kulit yang bermasalah. Sesiapa yangmasih meragu...

Ameyra Beauty Skincare

10:49 PM Mera Hussain 6 Comments

Ameyra Beauty Skincare | Hari ni aku nak share satu produk skincare yang bagus jugak untuk kulit yang bermasalah. Sesiapa yangmasih meragui product Ameyra Beauty Skincare boleh baca entry untuk cari penyelesaiannya.



Aku dah try produk ni almost one year jugak la. Total aku pakai dah lima kotak. Alhamdulillah sesuai dengan kulit aku sebab yang aku tahu produk ni pun dibuat dari coklat. Penggunaan FLAWLESS SKINCARE SET AMYERA BEAUTY adalah penyelesaian bagi masalah kulit seperti:-

1. menghilangkan jerawat , parut jerawat dan kulit sensitif bakal hilang . 
2. Kulit nampak semakin cerah 
3. Warna kulit semakin sekata 
4. Lebam bawah mata hilang
5. Menghilangkan pori-pori di hidung 
6. Melembapkan kulit muka

Akibat FLAWLESS SKINCARE SET AMYERA BEAUTY yang aku pakai selama ni, kulit aku langsung takde sikit pun pengelupasan and yang best tona kulit aku makin sekata and tak kendur. Aku bukan nak cakap aku cantik tapi aku nak share pengalaman aku pakai produk ni. Dah banyak produk aku try tapi tak sesuai. 

Nie aku nak tunjuk testimoni muka aku selepas pakai produk ni. Aku tak ada gamabar sebelum sebab handphone lama aku dah rosak. hehehe

 Ni la muka aku tanpa makeup.  

Selain daripada ak, korang pun boleh tengok kesan-kesan testimoni yang menggunakan produk ni di facebook. 

Buat masa ni produk ni tak ada lagi yang tiruan dan selamat digunakan. Harga pun tak mahal. Cuma Rm70 sekotak dan tahan selama 3bulan. 

Bila dah try jangan give up. Produk ni bukan hari ni pakai esok kau flawless. So, kena sabar. Kalau tak sepuluh produk kau cuba pn sama. Percayalah, Untuk keterangan lebih lanjut mengenai produk ni korang boleh menghubungi talian hotline 0387330143 / 0129003010 atau hantarkan email anda ke amyerabeautyresorces@yahoo.com.

6 Comment:

Encik ST said...

natural is better... good job..

Alhamdulillah...

merahussain said...

@Encik ST heheheh tq encik st.

Ayah Najmi said...

Harap xde bahan kimia yg bahaya dalam produk tu.

ana said...

byk product kecntikan kt pasaran sekarang

Cikk Mimin said...

Haaa. Gitu laaa caranya. Kipidap. Blnja 1 sabun ameyra . Hehe