Alhamdulillah, hari ni first time join kbba punya job food review. Terima kasih abang ben ashaari sebab bagi peluang kat mera join projek n...

Agehan Japanese Restaurant

7:52 PM Mera Hussain 4 Comments

Alhamdulillah, hari ni first time join kbba punya job food review. Terima kasih abang ben ashaari sebab bagi peluang kat mera join projek ni walaupun mera baru lagi dalam dunia alam maya ni.

Korang,tekak teringin tak rasa nak makan japanese food? Aku ade satu tempat menarik nak share dengan korang. Aku baru pergi review semalam dengan team kbba untuk bento promotion. Big boss pun ada. Heheh


Pernah dengar tak nama restaurant Agehan Japanese Food. Ini adalah salah sebuah restaurant makanan jepun yang halal di Malaysia yang terletak dalam bangunan hotel Bluewaves Shah Alam level 1A. Restaurant ni memang halal sebab dah dapat Pengiktirafan sijil Halal dari JAIS. Korang boleh pergi and try.

Untuk Bento promotion dibuka pada 11.30 pagi hingga 2.30 petang untuk lunch dan 6.30 petang sehingga 10.30 malam untuk dinner. Harga dari Rm62+ untuk executive bento dan Rm42+ untuk normal bento.

Dibawah ni korang boleh tengok menu-menu yang ada . Tapi yang aku try semalam salmon teriyaki. Sedap woo....











Tapi I terpaksa cover makan sikit sebab big boss ada kat sebelah dan ada 2 brother lagi depan I.

So, sape yang tekak terliur nak makan japanese food boleh pergi dekat restaurant ni. For more information restaurant ni ada service delivery bento. Kepada mereka yang malas nak kluar office time lunch boleh lah call and order. Penghatanran adalah dalam area Shah Alam. Luar dari Shah Alam kena charge lebih sikit lah. Untuk keterangan lebih lanjut boleh hubungi restaurant tersebut di talian 03-55118811. Promotion sehingga 30 November 2015. let's tryyyyyyyyy!!!! 






4 Comment:

tak pernah cuba makanan jepun...tapi eskem tu cam sedappp jerrrr

Sohoque said...

Ok. Review yang lbh baik

ana said...

Big boss ade

Encik ST said...

awaa... mana makanan yg trcampak tu.. hehehee\


btw nice review...