Hye korang, lame pulak ta update entry nie. Dah berabuk2 dah.. puhhh2!!~  Habis berdebu 1 muka. hehehe Hari nie sy ade bende n...

Business oh Business!!

2:57 PM Mera Hussain 2 Comments



Hye korang, lame pulak ta update entry nie. Dah berabuk2 dah.. puhhh2!!~ 
Habis berdebu 1 muka. hehehe

Hari nie sy ade bende nak kongsi dengan korang sume.
Lately nie kitorg ade buat business sikit,
Nie sume gara2 projek for subjek entrepreneur. 
So, ade kesempatan nie nak kongsi sikit la business kami
dengan korang sume.. :)
Kami ade jual tdung. mcm2 jenis tdung kami ade
tp tade la bnyk mane kn.
Nie jenis2 tdung yang kami ade jual


Tudung 5tone - RM15


Tudung Bawal Manik - RM18 


 Tudung Bawal 1tone - RM8


Tudung Bawal 3tone - RM10
Tudung Pelangi Blog - RM15


Tudung Bawal Halfmoon - RM20

kepada sesiapa yg berminat blh dptkn produk kami
dekat rumah kitorg sendiri di MU4.
ataupun boleh direct call dengan kitorg 
MERA - 0172947054 / HANIS - 0177991680 
eyh nt dulu,, cube scroll lg k bawah..





haa, nie ade satu lagi barang sy nak promotekn. 
BAJU PRINTING!!
haa,, nie pon nak kongsi sikit. actually bj nie bukan dr group kitorg
tp kitorg tlg promotekn skali. cntik2 jugak design bj dorg.
meyh scroll ke bawah skit. :D

&




Cantikkn? 
Kalau berminat boleh order dengan
YUSOF - 0177814241 (direct call)
Stock dah ade skrg.
Kalau berminat tros pilih size n colour tulisan je. 
:) Harga around RM23 

ok la korang. :)
Itu je bnd yang nak share. 
Thanks readers :D


2 Comment: